Αθλητικές δραστηριότητες

Αθλητικές δραστηριότητες

Καλή η ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα του Aeolis, αλλά η Τήνος έχει τόσα πολλά να κάνεις!

Καλωσήρθατε στη “Χαβάη” του Αιγαίου. Η Τήνος είναι ένα από τα ελάχιστα νησιά στο Αιγαίο που προσφέρει οργανωμένο surfing με άριστες συνθήκες τόσο για έμπειρους surfers όσο και για εκείνους που θέλουν να μάθουν αυτό το συναρπαστικό σπορ.

ΚΙ ΑΚΟΜΑ…

Πεζοπορία

Aν θέλετε ν’ ανακαλύψεις πραγματικά το νησί της Μεγαλόχαρης, ας είστε προετοιμασμένοι να το περπατήσετε.

Από τον Τριαντάρο, το ορμητήριό σας στο Aeolis Tinos Suites, μπορείτε να ακολουθήσετε το μονοπάτι προς Δυο Χωριά, Αρνάδος, Μοναστήρι, Τζάδος, Κέχρος ή, για μια πιο σύντομη διαδρομή, από την άλλη κατεύθυνση, προς Μουντάδο και Καρυά.

Άλλες καταπληκτικές διαδρομές για πεζοπορία με φυσικές ομορφιές είναι από τη Στενή μέχρι τον Φαλατάδο ή μέχρι τον Βώλακα ή μέχρι την Ποταμιά, από τον Κάμπο μέχρι την Πλατιά, από την Καλλονή μέχρι τον Πύργο και πολλές άλλες διαδρομές με αξιοθέατα, γραφικά χωριά και πανέμορφες παραλίες.

Δείτε όλες τις διαδρομές εδώ.

Αναρρίχηση

Στο Εξώμβουργο μπορείτε να συμμετάσχετε στην οργανωμένη αναρρίχηση, σε κάποια από τις εκατό διαδρομές, που προσφέρουν γρανίτη. Όταν δεν καίει πια τόσο ο ήλιος, δηλαδή, εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες, η Τήνος προσφέρεται και για bouldering.

Καταδύσεις

Στα Κιόνια υπάρχει κέντρο κατάδυσης με εξαιρετικές προτάσεις scuba diving στα πιο μαγευτικά υποβρύχια τοπία.

Αγώνας Δρόμου

Τον Ιούνιο ο Εμπορικός Σύλλογος Τήνου διοργανώνει το Running Experience.

Ιστιοπλοΐα

Καλωσήρθατε στη “Χαβάη” του Αιγαίου. Η Τήνος είναι ένα από τα ελάχιστα νησιά στο Αιγαίο που προσφέρει οργανωμένο surfing με άριστες συνθήκες τόσο για έμπειρους surfers όσο και για εκείνους που θέλουν να μάθουν αυτό το συναρπαστικό σπορ. Στην Αγκάλη λειτουργεί Ιστιοπλοϊκός Σύλλογος και στην Κολυμπήθρα σχολή surfing.

Ιππασία

Το νέο απόκτημα της Τήνου: φάρμα με άλογα, όπου μπορείτε να κάνετε ιππασία ακολουθώντας θαυμάσια μονοπάτια ακόμα και πλάι στο κύμα. Δείτε περισσότερα...