Cave Suite Two Bedroom

Cave Suite Two Bedroom

Χαρίστε στους αγαπημένους σας την υπέροχη θέα στις Κυκλάδες
Εμβαδόν: 
65-75 m2
Θέα στη θάλασσα: 
Απεριόριστη
Φιλοξενεί: 
2-4

Ζήστε το μοναδικό κυκλαδίτικο παλμό, μένοντας σε ένα παραδοσιακό σπίτι - σπηλιά.  Λαξευμένο μέσα στους βράχους, αυτό το ευρύχωρο minimal ησυχαστήριο, με τα αψιδωτά ταβάνια και τη μοναδική θέα, αντηχεί γαλήνη και ηρεμία. Η σταθερή δροσερή θερμοκρασία της σπηλαιοκατοικίας είναι απόλυτα συγκρίσιμη με το σταθερό δροσερό βοριά του Αιγαίου – και τα δύο σάς αφήνουν ήρεμους και αναζωογονημένους. Από την υπερυψωμένη σπηλιά και την προσωπική σας ηλιόλουστη αυλή, μπορείτε να ατενίσετε από κάτω το ειρηνικό τοπίο και την απέραντη έκταση του Αιγαίου και τις Κυκλάδες να προβάλλουν σ’ αυτό.

Αυτή η δροσερή κατοικία έχει άπλετο χώρο για όλους! Για την οικογένεια και τους φίλους, που μπορούν να μοιραστούν δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, καθιστικό και κουζίνα.  Όμορφα στολίδια τηνιακής τέχνης διακοσμούν τους πέτρινους τοίχους, ενώ στολισμένα πήλινα οστρακόδερμα και κοχύλια προσθέτουν μια φυσική ομορφιά  στο  αφαιρετικό κυκλαδίτικο ντεκόρ.

Η σουίτα «σπηλιά» μπορεί να γίνει η προσωπική σας ''Σαντορίνη'' στην Τήνο, ένα καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης, για να τη μοιραστείτε με αυτούς που αγαπάτε. Εδώ θα απολαύσετε την ομορφιά της Τήνου και τόσα πολλά ακόμα.

Παροχές & Υπηρεσίες
TV
Διακριτικότητα
Personal concierge services
Προϊόντα μπάνιου πολυτελείας
Καθημερινή αλλαγή σε σεντόνια και πετσέτες
Wi-Fi
Καθιστικό