Κτήμα Δεξιώσεων

Κτήμα Δεξιώσεων

Ιδανικοί χώροι εκδηλώσεων στο Κτήμα Aeolis

Ένα ονειρεμένο Κτήμα Γάμου, ιδανικό και για Βάπτιση είναι το Κτήμα Aeolis στην Τήνο. Τριάντα στρέμματα με ελαιώνες και αμπελώνες κι ένα απέραντο χαλί από λεβάντες καλωσορίζουν τον επισκέπτη σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην Τήνο που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τη σύγχρονη πολυτέλεια. Η μεγάλη πισίνα είναι ένας ιδανικός χώρος δεξιώσεων με θέα έντεκα κυκλαδίτικα νησιά!

Τα δύο εκκλησάκια του Κτήματος είναι αφιερωμένα στην Παναγία και στον Άγιο Ελευθέριο, ενώ σε πενήντα μέτρα απόσταση, βρίσκεται ο ναός του γραφικού χωριού Τριαντάρος, αφιερωμένος στους Αγίους Αποστόλους. Μέσα στους ιερούς αυτούς χώρους, η Τηνιακή ξυλογλυπτική και μαρμαρογλυπτική στέκεται στο ύψος της θρησκευτικής πίστης των Τηνίων και εκείνων που συνδυάζουν την επίσκεψη στην Τήνο με κάποιο θρησκευτικό γεγονός (τάμα, βαφτίσια ή γάμο).

Η δυνατότητα διαμονής σε κάποιο από τα καταλύματα του Aeolis κάνει ακόμα πιο δελεαστική την ιδέα να ζήσετε εδώ ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας – ίσως και το πιο σημαντικό απ’ όλα.

Το έμπειρο προσωπικό του Aeolis Tinos Suites είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα τη δική σας ονειρεμένη δεξίωση στην Τήνο!

Συμβουλευθείτε μας χωρίς δέσμευση εδώ!