Πού θα μας βρείτε

Πού θα μας βρείτε

Τόσο μακριά απ’ την καθημερινότητα, τόσο κοντά σε ό,τι ήρθατε ν’ απολαύσετε στην Τήνο!

Τόσο μακριά απ’ την καθημερινότητα, τόσο κοντά σε ό,τι ήρθατε ν’ απολαύσετε στην Τήνο!
Όποιος καλός άνεμος κι αν σας φέρνει στην Τήνο, στο τέταρτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, έχετε πάντα τη σιγουριά ότι μπορείτε να πηγαινοέρχεστε όποτε η καρδιά σας το επιθυμεί. Το τρίτο σε κίνηση λιμάνι της χώρας έχει τακτικότατη συγκοινωνία απ’ τον Πειραιά (5 ώρες με συμβατικό, 3,5 με ταχύπλοο) κι απ’ τη Ραφήνα (4 ώρες με συμβατικό, 2 με ταχύπλοο).
Η Τήνος έχει επίσης πολύ καλή και συχνή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία με Πάρο και Σαντορίνη, καθώς και με τις μικρές Κυκλάδες, δηλαδή, Κουφονήσια, Σχοινούσα, Δονούσα και Αμοργό. Επίσης, δείτε τις δυνατότητες yacthting που προσφέρει το Aeolis Tinos Suites.
Παρ’ όλο που το νησί δεν διαθέτει αεροδρόμιο, τακτικά ακτοπλοϊκά δρομολόγια εξυπηρετούν καθημερινά από τη Μύκονο (μισή ώρα ταξίδι μέχρι την Τήνο), αν θέλετε να συνδυάσετε κι ένα γρήγορο πέρασμα απ’ τη Μύκονο.
Το Aeolis Tinos Suites βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Τήνου, ανάμεσα στα χωριά Τριαντάρος και Μπερδεμιάρος, στα 318 μέτρα πάνω απ’ τη θάλασσα του Αιγαίου, ακριβώς πάνω απ’ το λιμάνι, στα 8 χιλιόμετρα. ΗΧώρα απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα, μια ώρα πεζοπορία, που είναι ό,τι καλύτερο νωρίς το πρωί και το απόγευμα. Αλλιώς, το λεωφορείο κάνει στάση ακριβώς έξω απ’ το Aeolis. Φυσικά, πάντα υπάρχουν και taxi, καθώς και η δυνατότητα να νοικιάσετε αυτοκίνητο, αν δεν έχετε έρθει με το δικό σας.

Ζητήστε, αν επιθυμείτε να σας παραλάβουμε από το λιμάνι.