Αριστες κριτικές επισκεπτών στο booking.com

Αριστες κριτικές επισκεπτών στο booking.com

Οι άριστες κριτικές που συγκεντρώνει το ξενοδοχείο μας στο booking.com αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες (tripadvisor, google business),  επιβεβαιώνουν την προσήλωση μας στην εμπειρία του επισκέπτη, την επιμονή μας στην παροχή άριστων υπηρεσιών και την ζεστασιά της φιλοξενίας μας.

Νιώθουμε μεγάλη τιμή που η δουλειά μας επιβραβεύεται ξανά και ξανά μέσα από τις θετικές κριτικές των πελατών μας και δεσμευόμαστε να παραμείνουμε σταθεροί στο στόχο μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καλεσμένων μας από όλο τον κόσμο.

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας!

Αποσπάσματα Κριτικών στο booking.com

Υπέροχο κατάλυμα σε εξαιρετική τοποθεσία λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Χώρα. Απόλυτη ευγένεια και διακριτικότητα από όλο το προσωπικό και ταυτόχρονα εκπληκτική φιλοξενία. Τα δωμάτια πεντακάθαρα, άνετα και προσεγμένα σε κάθε τους λεπτομέρεια, ο δε περιστεριώνας κάτι μοναδικό. Εκπληκτική θέα στο Αιγαίο από την πισίνα όπου σερβιρεται το πρωινό ! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για ποιοτικη διαμονή στο νησί της Τήνου.


Υπέροχη θέα, ησυχία και στο δωμάτιο αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους (πισίνα, υποδοχή), φιλικό καλωσόρισμα, όμορφο και άνετο δωμάτιο, πολύ καλές παροχές σε ότι θα μπορούσε κανείς να χρειαστεί (πετσέτες στον χώρο της πισίνας, amenities δωματίου). Ανά διαστήματα το προσωπικό στον χώρο της πισίνας έδειχνε να μην είναι πολύ συγκεντρωμένο, χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει ιδιαίτερα την ποιότητα της διαμονής μας.


Καταπληκτική τοποθεσία
Άνετο και παρα πολυ όμορφο δωματιο 
Ευρύχο δωμάτιο
Τρομερή θέα 
Θαυμάσιο πρωινό
Πάρα πολυ καλή εξυπηρέτηση 
10 με τόνο!