Ο Γιάννης Λάτσιος απολαμβάνει μοναδικές γαστριμαργικές στιγμές στο Zoga

Ο Γιάννης Λάτσιος απολαμβάνει μοναδικές γαστριμαργικές στιγμές στο Zoga

Στο όμορφο νησί της Τήνου και στο αγαπημένο του ξενοδοχειακό συγκρότημα Aeolis Tinos Suites συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Γιάννης Λάτσιος.

Το Aeolis αποτελεί για τον Γιάννη από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για το καλοκαίρι κι όχι μόνο, και μάλιστα από την πρώτη φορά που αυτό άνοιξε τις πόρτες του. Στο Aeolis έχει την ευκαιρία να ξεφύγει για λίγο από την ένταση της δουλειάς του και της τηλεοπτικής πραγματικότητας.

Για τον Γιάννη το Aeolis αποτελεί ένα μοναδικό καταφύγιο ηρεμίας και ξεκούρασης σε ένα περιβάλλον ιδανικό. Μοναδική θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, εκπληκτικές εγκαταστάσεις, σουίτες που συνδυάζουν αρμονικά την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις, ιδιωτικές πισίνες, φυσική συνέχεια των πανέμορφων παραλιών της Τήνου, μοναδική φιλοξενία, απόλυτος σεβασμός της προσωπικής ζωής και διακριτικότητα.

Αλλά από φέτος στο Aeolis – ανοιχτό για το κοινό - υπάρχει και το Zoga, το νέο εστιατόριο στην Τήνο, με μοναδικά πιάτα, εμπνευσμένα από την παραδοσιακή κουζίνα της Τήνου, που έχει βάση την ψαροφαγία και τα φρέσκια προϊόντα της τηνιακής γης. Τα φρεσκότατα ψάρια, από τα καΐκια του Αιγαίου και τα ντόπια προϊόντα, βιολογικής μάλιστα καλλιέργειας τα περισσότερα, κατευθείαν στα πιάτα του Zoga. Φυσικά, ο Γιάννης Λάτσιος δεν έχασε την ευκαιρία να τα συνοδεύσει και με εκλεκτό κρασί από την πλούσια κάβα του Zoga, παραγωγής μάλιστα από τους αμπελώνες που βρίσκονται μέσα στο Aeolis.

Στο τέλος, ο Γιάννης, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος, κατάλαβε ιδίοις όμμασι αλλά και ως δεινός γευσιγνώστης γιατί το Zoga έχει γίνει το απόλυτο γαστριμαργικό γεγονός του καλοκαιριού για την Τήνο κι όχι μόνο!

Ο Γιάννης Λάτσιος μαζί με τη Diana Casian, Residence Manager στο Aeolis Tinos Suites
Ο Γιάννης Λάτσιος μαζί με τη Diana Casian, Residence Manager στο Aeolis Tinos Suites