Το Ζόγκα στα καλύτερα εστιατόρια των Κυκλάδων

Το Ζόγκα στα καλύτερα εστιατόρια των Κυκλάδων

To εστιατόριο Zoga πρόσφατα βραβεύτηκε ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στις Κυκλάδες και στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα για το 2022, στο FNL Best Restaurant Awards 2022.

Τα FNL BEST RESTAURANT AWARDS δημιουργήθηκαν το 2016 από το FNL και πλαισιώθηκαν με μια πολυσυλλεκτική επιτροπή τόσο από κριτικούς εστιατορίων και γευσιγνώστες του site, όσο και από καταξιωμένους δημοσιογράφους και foodies από τον κόσμο της γαστρονομίας. Είναι ένας σημαντικός και έγκυρος θεσμός που βραβεύει κάθε χρόνο, με αστέρια, τα καλύτερα εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Ιόνιο.

Στις Κυκλάδες, λοιπόν, ανάμεσα σε αυτά που ξεχώρισαν ήταν το Zoga, που βραβεύτηκε με ένα αστέρι, αφού διακρίθηκε στην κατηγορία του ως ένας ποιοτικός και ξεχωριστός χώρος εστίασης. Η πλούσια κουζίνα του, οι αγνές πρώτες ύλες του, η εκλεπτυσμένη γεύση των πιάτων του, το ξεχωριστό και μοναδικό περιβάλλον του, η ευγένεια και η εξυπηρέτηση του προσωπικού του εντυπωσίασαν τους κριτές, που του έδωσαν το ξεχωριστό αυτό βραβείο.

Οσο για την κουζίνα του Ζόγκα, φέτος θα επιμεληθούν ο διάσημος σεφ Τάσος Μαντής και ο head chef Δημήτρης Βρατσίδης, που ήρθαν στην Τήνο μαζί από το «Summer Senses Luxury Resort» της Πάρου.

Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Τάσου Μαντή, εμπλουτισμένη με βότανα και μυρωδικά από την ελληνική γη, συνδυάζεται αρμονικά με τον head chef Δημήτρη Βρατσίδη που δίνει τον καλύτερο εαυτό του, μαζί με το ξεχωριστό σέρβις που μόνο οι άνθρωποι του Zoga ξέρουν να προσφέρουν.

Στο εκπληκτικό μπαλκόνι του Αιγαίου, στο Zoga, θα παρελάσουν από μπροστά σας μοναδικά πιάτα γαστρονομικής ευφυίας, με αναφορές στην πλούσια ελληνική γη. Και όσο η νύχτα προχωρά, τόσο ο head chef Δημήτρης Βρατσίδης θα στέλνει από την κουζίνα όσα εκπληκτικά μοναδικά έχει επινοήσει ο σεφ Τάσος Μαντής.