Οι Αξίες της Φιλοξενίας μας

Διακριτικότητα

Μαγνητίστηκα από τον Τριαντάρο ένα χωριό στην πλαγιά του λόφου με τη διακριτική παρουσία των Κυκλαδίτικων σπιτιών του που τόσο σεμνά διατηρούν τον προσωπικό τους χαρακτήρα με φόντο το πράσινο των αμπελόφυλλων και των ελαιόδεντρων. Ήθελα να αιχμαλωτίσω αυτό το ίδιο συναίσθημα της ηρεμίας και της γαλήνης στο κτήμα του Aeolis.

Και ήθελα να μοιραστώ μία από τις πιο γενναιόδωρες θέες της Τήνου και των Κυκλάδων με τους καλεσμένους μου… σε ένα οικείο, ήρεμο και διακριτικό περιβάλλον.  

Σχεδιάσαμε κάθε μία από τις ευρύχωρες βίλες μας με έναν περίγυρο που παρέχει μία αισθηση απομόνωσης για να εξασφαλίσει προσωπικές και ήρεμες στιγμές για κάθε καλεσμένο και την οικογένειά του.

Το φιλικό μας προσωπικό είναι στις υπηρεσίες σας κατά τη διάρκεια της ημέρας για να κάνει τη διαμονή σας πολυτελή, άνετη και ευχάριστη. Θέλουμε να νιώσετε σαν το σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας.

Άνεση και Πολυτέλεια

Οι ανεξάρτητοι ξενώνες σε καθαρή τηνιακή αρχιτεκτονική, που πλαισιώνουν το αρχικό φιλόξενο σπίτι, προσφέρουν την αίσθηση της αποκλειστικότητας και των ανέσεων ενός σύγχρονου πολυτελούς καταλύματος.

Αποκλειστικότητα

Καμμιά από τις πολυτελείς σουίτες του Aeolis δεν είναι ίδια με την άλλη. Όλες όμως μοιράζονται εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες του Αιγαίου, σαν μια κρουαζιέρα σ’ έντεκα Κυκλαδίτικα νησιά: Μύκονος, Ρήνεια, Δήλος, Ίος, Σύρος, Νάξος, Αμοργός, Πάρος, Αντίπαρος, Σίφνος, Ηράκλεια! Κι εσύ ν’ απολαμβάνεις τη δροσιά απ’ τη “δική σου” ξύλινη λουλακί καρέκλα, πλάι στο μαρμάρινο τραπέζι.

Μια Μύκονος στην Τήνο

Κατά μία έννοια, ο Τριαντάρος κι ο Μπερδεμιάρος, τα δύο παραδοσιακά χωριά ανάμεσα στα οποία ανακαλύπτεις το Aeolis Tinos Suites, είναι το πιο κοσμοπολίτικο μέρος στην Τήνο, η επιλογή διαμονής για ανθρώπους με υψηλά αισθητικά κριτήρια. Οι κοσμοπολίτες που θα τύχει να συναντήσεις εδώ, ωστόσο, σε μια καλημέρα κάτω από μια σκιερή καμάρα, απολαμβάνουν το ιδιαίτερο όραμα του Aeolis, για μια “Μύκονο στην Τήνο”: ένα γαλήνιο και ταυτόχρονα πολυτελές ορμητήριο, μια αδιατάρακτη βίγλα στις Κυκλάδες, πριν επιλέξεις εσύ πότε και πώς θα δοθείς στην ευχάριστη κούραση (παραλίες, αθλητικές δραστηριότητες, events, περιπάτους, αξιοθέατα, νυχτερινή ζωή). 

Το Aeolis Tinos Suites προσφέρει την κοσμοπολίτικη πολυτέλεια της Μυκόνου με την μοναδική γαλήνη του τηνιακού περιβάλλοντος αφήνοντας στον επισκέπτη την επιλογή για το πότε θα βρεθεί με τον έξω κόσμο και πότε μ’ εκείνον που ήρθε ν’ ανακαλύψει μέσα του.