Premium Double Sea View

Premium Double Sea View

Μια ανάσα … από το Αιγαίο
Εμβαδόν: 
25-30 m2
Θέα στη θάλασσα: 
Εκπληκτική
Φιλοξενεί: 
2

Ένα μοναδικό μπαλκόνι στο Αιγαίο! Μέσα σ’ ένα μαγευτικό αλλά και συνάμα διακριτικό περιβάλλον, απολαμβάνετε μοναδικές στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και ευτυχίας με το έτερόν σας ήμισυ. Χαρείτε απλόχερα και δημιουργήστε ελεύθερα πάνω στο δικό σας ξεχωριστό καμβά διακοπών, ζώντας την κάθε στιγμή μοναδικά, ανεπανάληπτα, αληθινά. Κι ο έρωτας μπορεί να έρθει ακόμα πιο δυνατά… από την αρχή.

Βρισκόσαστε μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι της Τήνου, στην κορυφή των λόφων, και μπροστά σας απλώνεται το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου που σμίγει με τον ελληνικό ουρανό. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα να δύει, προμηνύοντας μια επόμενη ημέρα ηλιόλουστη και φωτεινότερη.

Στο εσωτερικό του δωματίου κυριαρχεί η απίστευτα αρμονική συνύπαρξη των παραδοσιακών τηνιακών υλικών - από τα οποία είναι φτιαγμένο - με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, που προσφέρουν μοναδικές ανέσεις. Οι λιθόχτιστοι τοίχοι και τα μαρμάρινα τραπέζια προσδίδουν τη μοναδικά αυθεντική ομορφιά και αρχοντιά της Τήνου! Ζήστε στιγμές απλότητας, ηρεμίας και απόλυτης διακριτικότητας, σ’ έναν τόπο όπου απεικονίζεται με μοναδικό τρόπο η αρμονία και η ομορφιά της ελληνικής γης.

Παροχές & Υπηρεσίες
TV
Αποκλειστικότητα
Καθημερινή αλλαγή σε σεντόνια και πετσέτες
Wi-Fi
Παροχές και Υπηρεσίες