Σε ελληνικό νησί, λες και το είχαν… σχεδιάσει!

Σε ελληνικό νησί, λες και το είχαν… σχεδιάσει!

Λιάγκας, Αλιάγας, Gaultier και o ιδιοκτήτης του Aeolis Tinos Suites Θάνος Παράσχος βρέθηκαν στην Ύδρα. Σε στιγμές χαλάρωσης, ένα απαραίτητο διάλειμμα ξεκούρασης ανάμεσα στο έντονο καθημερινό πρόγραμμα; Ναι, αλλά όχι για όλους, μια και ο Νίκος Αλιάγας, υπεύθυνος για την εκπομπή "50 minutes inside" του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού TF1, κάτι σαν το δικό μας "60 λεπτά Ελλάδα", σεργιάνιζε στα καλντερίμια του νησιού απαθανατίζοντας ηλιοβασιλέματα και άλλες ομορφιές, που σε κάνουν να θέλεις να γνωρίσεις το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Συμπτωματικά, ο Jean Paul Gaultier, φίλος του Νίκου Αλιάγα, είχε έρθει στην Ύδρα επί τη ευκαιρία της έκθεσης φωτογραφίας με αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη. Οπότε βρέθηκαν να τριγυρνάνε στους δρόμους της Ύδρας ο Gaultier με τον Αλιάγα, φορώντας τις μαρινιέρες που σχεδίασε ο πρώτος για το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη. Έλα όμως που όταν είσαι σ’ ένα κοσμοπολίτικο νησί, όλο και πέφτεις σε φίλους, αλλά και συναδέλφους. Έτσι βρέθηκαν και οι δύο παρουσιαστές, Αλιάγας και Λιάγκας. Ο Γιώργος είχε έρθει με τον κουμπάρο του, τον γυναικολόγο Θάνο Παράσχο, που του έχει βαφτίσει τον πρώτο του γιο στην Τήνο.

Γεύση από Ελλάδα και ελληνικό καλοκαίρι. Ήλιος, θάλασσα, καλή παρέα και αναπάντεχες μικρές ή μεγαλύτερες χαρές. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεσαι: Ύδρα, Σπέτσες, Τήνος, Κυκλάδες… Αρκεί το καλοκαίρι να είσαι στην Ελλάδα και να έχεις διάθεση, όπου κι αν είσαι, να… ταξιδεύεις!