Η Τήνος και το Ξενοδοχείο Αιολίς στο Forbes

Η Τήνος και το Ξενοδοχείο Αιολίς στο Forbes

Το πολύ γνωστό περιοδικό Forbes δημοσίευσε στις 24 Μαίου 2018 στην ιστοσελίδα του άρθρο με τίτλο "Τα καλύτερα στην Ελλάδα - Μυστικά σημεία που πάνε οι ντόπιοι" (Best of Greece: Secret Spots Where The Locals Go). Το άρθρο βασίστηκε σε πληροφορίες από γνωστές Ελληνίδες: Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, Andria Mitsakos, Mina Agnos, Ορσαλία Παρθένη και Ελενα Φωτιάδη.

Υπάρχει αναφορά στην πανέμορφη Τήνο και συστήνεται η διαμονή στο Aeolis Tinos Suites, ενώ άλλες ψαγμένες προτάσεις αφορούν διάφορα μέρη μέσα και γύρω από την Αθήνα, στην Πελοπόννησο, στη Μύκονο, στα Αστυπάλαια, στη Σύρο, στην Ανδρο, Πάτμο, Κίμωλο, Πάρο και Αντίπαρο. Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://www.forbes.com/sites/laurabegleybloom/2018/05/24/best-of-greece-secret-spots-where-the-locals-go/

Τι γράφει το Forbes για την Τήνο και το ξενοδοχείο Αιολίς

* μετάφραση από το Αγγλικό πρωτότυπο

«Η Τήνος έχει μια αίσθηση αυθεντικότητας. Παρά τη φήμη της ως θρησκευτικού προορισμού, απέφυγε τον μαζικό τουρισμό και παραμένει πραγματικός εκπρόσωπος του γνήσιου κυκλαδικού τοπίου. Η πραγματική ομορφιά του νησιού κρύβεται στα περισσότερα από 50 γραφικά χωριά της που διασπείρονται γύρω από το νησί και στους εκατοντάδες περιστερώνες που βρίσκονται διασκορπισμένοι γύρω από την ύπαιθρο. Στα απλά οικογενειακά εστιατόρια της μπορεί κανείς να γευτεί την εξαιρετική παραδοσιακή κουζίνα της. Ο προορισμός είναι ιδανικός για ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν το τοπίο, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό και συναρπαστικές δραστηριότητες για τους λάτρεις της περιπέτειας, όπως μονοπάτια πεζοπορίας και αναρριχήσεις βράχων. Μια παραλία που δεν πρέπει να χάσετε είναι η Λιβάδα, με το εντυπωσιακό, τραχύ τοπίο και την απομονωμένη τοποθεσία. Συνολικά, η καθαρότητα του νησιού μπορεί να μετατρέψει ακόμα και τον πιο αμφιταλαντευόμενο επισκέπτη σε έναν αληθινό πιστό.»
Ελενα Φωτιάδη


«Το ανεκμετάλλευτο στολίδι του Αιγαίου! Απέχει μόλις 90 λεπτά από την Αθήνα. Μπορείτε επίσης να φτάσετε με ταχύπλοο σε 15 λεπτα από τη Μύκονο. Είναι ένας προορισμός όνειρο για όσους από εσάς επιθυμείτε να το εξερευνήσετε. Ενώ και η χώρα έχει την ομορφιά της, τα παραδοσιακά χωριά της, που θα βρείτε σε όλο το νησί, θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστα. Ο Τριαντάρος είναι ένα μεσαιωνικό χωριό, μόλις 20 λεπτά από την πόλη, που είναι ο αγαπημένος μου προορισμός.

Μείνετε στο Aeolis Suites, που είναι χτισμένο στο βουνό και τα φαράγγια και εκτείνεται από την κορυφή του βουνού μέχρι κάτω τα φαράγγια και τα ποτάμια. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα ξενοδοχείο ζεστό, φιλικό και εξαιρετικά φιλόξενο, έχει ευλογηθεί με την εκπληκτική θέα προς το Αιγαίο. Μην ξεχάσετε να γευματίσετε στο εστιατόριο Zoga του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει καταπληκτικές παραδοσιακές γεύσεις και ένα μενού που χτίστηκε γύρω από τα τοπικά υλικά. Δοκιμάστε τα αυγά με λούτζα και βολάκι, τις άγριες αγκινάρες, τον τραχανά με ελιές, φέτα και καλαμάρι, και τέλος το υπέροχο επιδόρπιο ρυζόγαλο.»
Αργυρώ Μπαρμπαρήγου