Ο Σάκης Ρουβάς στην Τήνο

Ο Σάκης Ρουβάς στην Τήνο

Καλωσορίσαμε τον Σάκη Ρουβά στην Τήνο και στο Aeolis Tinos Suites με την ευκαιρία των γυρισμάτων του video clip του «2 θεοί». Κάποιοι άνθρωποι, όπως κάποια νησιά, αγαπιούνται ιδιαίτερα, για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.

Κι αν έχει ένα κοινό ο Σάκης με την Τήνο συνοψίζεται σε μία λέξη: Αγάπη. Ανεπιτήδευτη απλότητα, παρά τον τόσο κόσμο που έρχεται κοντά τους.

Γιατί; Ίσως επειδή η Τήνος, όπως και ο Σάκης, σου δίνουν την αίσθηση ότι «ανήκεις εκεί». Ή ακριβώς…εδώ, μαζί του, με τα χέρια στον ουρανό, πάνω απ’ τη θάλασσα της Τήνου!

Στο νησί επικράτησε ενθουσιασμός από την άφιξη του Σάκη Ρουβά -αν και δεν ήταν γνωστό πως θα μεταβεί εκεί για τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ. Οπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο του iefimerida.gr η αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου μόλις είδε τον αγαπητό καλλιτέχνη να αποβιβάζεται από το πλοίο ήταν ο ενθουσιασμός. Ολοι ήθελαν να τον πλησιάσουν και να τον χαιρετήσουν. Εκείνος από την πλευρά του μοίραζε χαμόγελα και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον υποδέχθηκε τόσο θερμά και φυσικά έβγαλε μαζί τους selfie φωτογραφίες.

Στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στο Aeolis Tinos Suites

Κατά την παραμονή του στο νησί ο Σάκης Ρουβάς είχε αφοσιωθεί στην καινούργια του δουλειά, ωστόσο στα διαλείμματα απολάμβανε, όπως ο ίδιος έγραψε στα social media, την ηρεμία και την θέα του κυκλαδίτικου νησιού. Ενδεικτικές της διάθεσής του είναι και οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram από τις στιγμές χαλάρωσής του στο ξενοδοχείο Αιολίς, όπου ενθουσιάστηκε με τις γεύσεις που δοκίμασε από τα χέρια του σεφ του εστιατορίου μας.

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του «2 θεοί» στην Τήνο

Τα γυρίσματα του κινηματογραφικού music video έγιναν εξ’ ολοκλήρου στο νησί της Τήνου και διήρκησαν τρεις ημέρες. Το αυθεντικό ελληνικό τοπίο, το λαμπερό φως του Αιγαίου και η κινηματογραφική αισθητική κυριαρχούν στο πρωτότυπο σενάριο που οπτικοποιεί το «Δύο Θεοί» στα πρότυπα ταινίας μικρού μήκους σε σκηνοθεσία του Θανάση Τότσικα.