Βραβείο Recognition of Excellence 2020

Βραβείο Recognition of Excellence 2020

Το HotelsCombined, ο ιστότοπος σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων με έδρα την Αυστραλία που ανήκει στην KAYAK, επέλεξε το Aeolis Tinos Suites για να λάβει το επίσημο Βραβείο Αναγνώρισης Αριστείας. Αυτή η επιλογή προήλθε από εκτενείς έρευνες του HotelsCombined χρησιμοποιώντας δεδομένα από εκατομμύρια κριτικές επισκεπτών για ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων στην Ελλάδα.

Το Aeolis Tinos Suites είχε με συνέπεια μια υψηλή βαθμολογία ικανοποίησης μεταξύ των επισκεπτών και των ειδικών της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Το Aeolis Tinos Suites έλαβε 117 κριτικές και κέρδισε μια εντυπωσιακή βαθμολογία επισκεπτών 9,1 στα 10 στο HotelsCombined.

Το HotelsCombined αναγνωρίζει το Aeolis Tinos Suites ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδας

Το Aeolis Tinos Suites εντάσσεται τώρα σε μια ελίτ ομάδα ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο που έχουν βραβευτεί με την Αναγνώριση Αριστείας HotelsCombined. Αυτή η αποκλειστική συλλογή καταλυμάτων υψηλής βαθμολογίας έχει επιλεγεί χρησιμοποιώντας ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων, όπως η ποιότητα και η συνέπεια των κριτικών, η απουσία επαναλαμβανόμενων ή άλυτων ζητημάτων με τους πελάτες, η δημοτικότητα του καταλύματος και, φυσικά, η συνολική βαθμολογία που προκύπτει.

«Εδώ στο Aeolis προσφέρουμε όχι μόνο όμορφο περιβάλλον και την καλύτερη εξυπηρέτηση, αλλά προσφέρουμε την ηρεμία που επιθυμούν οι πελάτες μας. Τους προσφέρουμε αυτό που ονομάζουμε The Aeolis Experience», δήλωσε ο διευθυντής του Aeolis Tinos Suites. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Το Aeolis Tinos Suites έχει αποδείξει τη θέση του ανάμεσά τους με αυτό το βραβείο και τη δέσμευσή του να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους επισκέπτες », δήλωσε η Melinda Balazs, Διευθύντρια προγράμματος βραβείων ξενοδοχείων στο HotelsCombined.

«Με το HotelsCombined, 30 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκουν τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων διαθέσιμες στο διαδίκτυο κάθε μήνα. Το HotelsCombined Recognition of Excellence Award καθιστά ακόμη πιο εύκολο για τους ταξιδιώτες να βρουν τα κορυφαία ξενοδοχεία για εξυπηρέτηση πελατών και να εγγυηθούν την καλύτερη αξία για τα χρήματά τους».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.hotelscombined.com

2020 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
9.1 Rated by Guests