Βραβείο Tourism Awards 2018

Βραβείο Tourism Awards 2018

Μία ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε το Aeolis Tinos Suites στα Tourism Awards 2018, αφού απέσπασε το BRONZE Βραβείο στην κατηγορία “Storytelling Excellence”, σε μια φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Επί τέσσερα συναπτά έτη, τα βραβεία Tourism Awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πιο καλές πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στον κλάδο του τουρισμού, ενώ οι εταιρίες που βραβεύτηκαν λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν. 

Βίντεο με την απονομή του βραβείου στο ξενοδοχείο μας

Το Aeolis Tinos Suites κουρνιασμένο στην κορυφή των λόφων, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακούς οικισμούς της Τήνου, τον Τριαντάρο και τον Μπερδεμιάρο, προσφέρει ένα γαλήνιο και ήσυχο περιβάλλον, με απίστευτη θέα στο νησί της Τήνου και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Οι αρχικοί και ανακαινισμένοι ξενώνες στο Aeolis χτίστηκαν μόνο με εγχώρια υλικά, όπως Τηνιακό μάρμαρο και πέτρες. Καμιά από τις 34 πολυτελείς σουίτες του Aeolis δεν είναι ίδια με την άλλη. Όλες όμως μοιράζονται εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες, ένα μοναδικό μπαλκόνι στο γαλάζιο του Αιγαίου. Εδώ μπορεί να έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος: γοητεία, άνεση, προστασία της ιδιωτικής ζωής, γαλήνη και ό,τι καλύτερο στην προσωπική πολυτέλεια! 

Από το 2018, ξεχωριστή θέση μέσα στο συγκρότημα του Aeolis έχει το εστιατόριο Zoga, μια γαστρονομική κιβωτός στην Τήνο. Ο βραβευμένος σεφ μας δημιούργησε ένα μενού βασισμένο κυρίως στην τοπική γαστρονομική κουλτούρα, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της Τηνιακής γης.