Βάπτιση και Γάμος στην Τήνο

Βάπτιση και Γάμος στην Τήνο

Οργάνωση δεξίωσης βάπτισης ή γάμου στην Τήνο

Ένας ονειρεμένος χώρος για το γάμο σας ή τη βάπτιση των παιδιών σας στην Τήνο, σας περιμένει στο ξενοδοχείο Aeolis Tinos Suites στον Τριαντάρο της Τήνου. Τριάντα στρέμματα με ελαιώνες και αμπελώνες καλωσορίζουν τον επισκέπτη σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην Τήνο, που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τη σύγχρονη πολυτέλεια.

Η μεγάλη πισίνα είναι ένας ιδανικός χώρος δεξίωσης γάμου ή βάπτισης στην Τήνο με θέα έντεκα Κυκλαδίτικα νησιά, ενώ οι έμπειροι σεφ του εστιατορίου μας "Ζόγκα" μπορούν να ετοιμάσουν τις πιο λαχταριστές γεύσεις για σας και τους καλεσμένους σας.

Τα δύο εκκλησάκια του κτήματος μας είναι αφιερωμένα στην Παναγία και στον Άγιο Ελευθέριο, ενώ σε πενήντα μέτρα απόσταση, βρίσκεται ο ναός του γραφικού χωριού Τριαντάρος, αφιερωμένος στους Αγίους Αποστόλους. Μέσα στους ιερούς αυτούς χώρους, η Τηνιακή ξυλογλυπτική και μαρμαρογλυπτική στέκεται στο ύψος της θρησκευτικής πίστης των ανθρώπων της Τήνου και εκείνων που συνδυάζουν την επίσκεψη στο νησί με κάποιο θρησκευτικό γεγονός (τάμα, βαφτίσια ή γάμο). Εκτός από τα εκκλησάκια μέσα στο χώρο μας, υπάρχει φυσικά η δυνατότητα τα βαφτίσια ή ο γάμος σας να γίνουν στην φημισμένη Παναγία της Τήνου και στη συνέχεια να μεταφερθείτε για την δεξίωση στο δικό μας χώρο.

Πολυτελής Διαμονή - Νυφική Σουίτα

Η δυνατότητα διαμονής στο ξενοδοχείο Aeolis κάνει ακόμα πιο δελεαστική την ιδέα να ζήσετε εδώ ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας – ίσως και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Τα μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια και οι πολυτελείς μας σουίτες με τις ιδιωτικές πισίνες, μπορούν να φιλοξενήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές σε όλους σας.

Διοργάνωση Γάμου ή Βάπτισης στην Τήνο

Οι άνθρωποι μας θα φροντίσουν τον στολισμό της εκκλησίας μας και του χώρου της δεξίωσης, θα ετοιμάσουν το τέλειο μενού και την πιο εντυπωσιακή τούρτα, θα φροντίσουν να υπάρχει επαγγελματίας φωτογράφος για την τελετή, και φυσικά θα σας προτείνουν την καλύτερη λύση για τη διασκέδαση των καλεσμένων σας (ορχήστρα ή dj).

Οποιες κι αν είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σας, να θυμάστε ότι το έμπειρο προσωπικό του Aeolis Tinos Suites είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα τη δική σας ονειρεμένη δεξίωση γάμου ή βάπτισης στην Τήνο! Καλέστε μας σήμερα να το συζητήσουμε!

Επικοινωνία για Βάπτιση ή Γάμο στην Τήνο

Τηλ. 698 319 3113

Στείλτε μας μήνυμα