Ανακάλυψε τη μαγεία και τα οφέλη της ιππασίας στη φύση!

Ανακάλυψε τη μαγεία και τα οφέλη της ιππασίας στη φύση!

Που;  Στη μαγευτική Τήνο!  Το Tinos Horse Riding σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχες βόλτες με άλογα μέσα από γραφικά  μονοπάτια που καταλήγουν σε παραδοσιακά χωριά του νησιού.  Μπορείτε να τις απολαύσετε μόνοι, με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή  ακόμα και ως οικογενειακή δραστηριότητα η οποία θα σας μείνει  σίγουρα αξέχαστη! Η τουριστική ιππασία είναι το νέο trend που κερδίζει συνεχώς έδαφος  την χώρα μας, όμως αυτό που ίσως δεν γνωρίζεται είναι τα οφέλη της  για τον αναβάτη.  Έρευνες δείχνουν ότι αυτό το είδος ιππασίας, μπορεί να έχει εξαιρετικά  ευεργετική επίδραση καθώς αποφορτίζει από το στρες και ενισχύει την  καλή διάθεση και συνολική ευεξία του αναβάτη.   Από τη μία η επαφή  με την ελληνική φύση και από την άλλη η επαφή με το άλογο -ένα ζώο  που σύμφωνα με έρευνες αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα των  ανθρώπων- είναι ένας συνδυασμός που φαίνεται ότι δρα  ψυχοθεραπευτικά εξασφαλίζοντας την ευκαιρία για ένα ποιοτικό  διάλειμμα μακριά από τους πιεστικούς ρυθμούς με τους οποίους οι  περισσότεροι έρχονται αντιμέτωποι. Επιπλέον ως οικογενειακή  δραστηριότητα, η βόλτα με τα άλογα φέρνει τα μέλη της οικογένειας  πιο κοντά αφήνοντας σε μικρούς και μεγάλους τις καλύτερες  αναμνήσεις.  

Αν βρεθείτε λοιπόν στην όμορφη Τήνο μη χάσετε την ευκαιρία για μια  βόλτα στη φύση με άλογο.  

Το Tinos Horse Riding σας παρέχει:  

  • Ενοικίαση και εκμίσθωση αλόγων καθώς διαθέτει 6 μεγάλα  άλογα και 3 νεαρά.  
  • Βόλτες με άλογα όλες τις ημέρες τις εβδομάδας με την  προϋπόθεση να υπάρχει  τηλεφωνική επικοινωνία μια ή δυο  μέρες νωρίτερα  
  • Ιδανικές συνθήκες καθώς οι βόλτες στα αγροτικά-παραδοσιακά  μονοπάτια γίνονται κυρίως νωρίς το πρωί ή τις απογευματινές  ώρες- τις ώρες δηλαδή όπου η ζέστη δεν είναι αυξημένη- . 
  • Ευκαιρία για περιήγηση καθώς πραγματοποιείται μια 30 λεπτη  στάση για την ξεκούραση των αλόγων η οποία γίνεται σε  επιλεγμένο σημείο της διαδρομής.  
  • Aνάλογα με την εμπειρία ή όχι του αναβάτη,  εξασφαλίζεται  συνοδεία δίπλα στο άλογο σε όλες τις διαδρομές, παρέχονται   κράνη ασφαλείας καθώς και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.  
  • Επίσης δίνεται η δυνατότητα για τις μικρές ηλικίες να έχουν μια  πρώτη γνωριμία με τα άλογα και την εμπειρία της πρώτης  ανάβασης σε ελεγχόμενο χώρο με παρουσία συνοδού.