Γιόγκα

Γιόγκα

Ειδικά προγράμματα γιόγκα στο ιδανικό περιβάλλον του ξενοδοχείου Aeolis Tinos Suites

Με τη γιόγκα θα ξεκουραστείτε από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, θα γυμνάσετε το σώμα σας, θα απαλλαγείτε από τοξίνες, θα αποκαταστήσετε την ισορροπία σε νου και σώμα, θα νιώσετε χαλάρωση και ευεξία. Η γιόγκα είναι εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης. Συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα γιόγκα θα νιώσετε τι σημαίνει πραγματικά διακοπές: θα ανανεωθείτε και θα ξεκουραστείτε πραγματικά.

Γιόγκα με θέα τις Κυκλάδες

Με θέα στο βαθυγάλαζο Αιγαίο και τα νησιά των Κυκλάδων, μακριά από πολυσύχναστους δρόμους και πολυσύχναστα μέρη, το ξενοδοχείο μας προσφέρει την ιδανική τοποθεσία για προγράμματα γιόγκα. Επιπλέον έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε μια ολιστική εμπειρία υγιεινών και χαλαρωτικών διακοπών, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή διατροφή και στο φιλόξενο περιβάλλον. Τα δωμάτια και οι σουίτες μας είναι διακοσμημένα και εξοπλισμένα ώστε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, ενώ κάθε γεύμα στο ξενοδοχείο μας ετοιμάζεται με αγνά, ντόπια υλικά, πάντα φρέσκα και διαλεγμένα με προσοχή και αγάπη για το νόστιμο, υγιεινό φαγητό.

Ατομικά και Ομαδικά Προγράμματα Γιόγκα

Η γιόγκα στο ξενοδοχείο μας διδάσκεται από άτομα με βαθιά γνώση και εμπειρία. Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα on request και προσφέρουμε τόσο ατομικά προγράμματα γιόγκα, όσο και ομαδικά για γκρουπ λίγων ατόμων.

Γιατί η Τήνος είναι ιδανική για διακοπές με προγράμματα γιόγκα

  • Η Τήνος είναι ανέγγιχτη από το μαζικό τουρισμό. Η τουριστική ανάπτυξη του νησιού είναι ακόμα στα σπάργανα και η Τήνος διατηρεί το παραδοσιακό της χρώμα και την όμορφη φύση της
  • Γραφικά χωριά που θα σας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο

  • Πολλές παραλίες με ήπια ή ελάχιστη τουριστική εκμετάλλευση

  • Εύκολη πρόσβαση από την Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες