Zoga Restaurant

News of Zoga Restaurant

Τον Ιούλιο διοργανώσαμε μια εκπληκτική εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιού στο εστιατόριο Ζόγκα, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του καλού κρασιού να δοκιμάσουν βραβευμένα κρασιά από το Οινοποιείο Λύκος, όπως τα όπως τα Lykos Μαλαγουζιά, Lykos Ασύρτικο, Λύκος...

Στην Τήνο έφθασε για σύντομες διακοπές μια ξεχωριστή κι αγαπημένη παρέα: η Μαίρη Συνατσάκη, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Φίλιππος Ιωάννου και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Αφιέρωμα στην Τήνο πραγματοποίησαν η Δέσποινα Βανδή και ο  Βαγγέλης Δρίσκας με  την εκπομπή «My Greece».  αγαπημένο νησί και τα ιδιαίτερα χωριά του.

«Μείνετε στο Aeolis Suites, που είναι χτισμένο στο βουνό και τα φαράγγια και εκτείνεται από την κορυφή του βουνού μέχρι κάτω τα φαράγγια και τα ποτάμια.

Εννέα διάσημοι Ευρωπαίοι σεφ και τρεις Έλληνες δημοσιογράφοι και κριτικοί εστιατορίων, μα κυρίως εραστές της πραγματικά καλής και ποιοτικής κουζίνας, συναντήθηκαν στο εστιατόριο Zoga, που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα AEOLIS TINOS SUITES, κάτω από τον...

«Η απλότητα είναι το αποκορύφωμα της κομψότητας». Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να περιγραφεί φιλοσοφία του Τάσου Μαντή, που είναι ο γαστρονομικός διευθυντής του εστιατορίου Zoga στο υπέροχo Aeolis Tinos Suites.

Λίγο πριν ταξιδέψει στην γενέτειρα της την Κρήτη, η Ελένη Πετρουλάκη επισκέφτηκε την Τήνο που αγαπά πολύ, μαζί με την οικογένεια της!

Ολο και περισσότεροι διάσημοι και μη ανακαλύπτουν την ομορφιά που κρύβει η Τήνος και επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους στο νησί.

Ενα όμορφο βίντεο με την γνωστή αθλήτρια του βάδην, Αθανασία Τσουμελέκα, στο Hotel Aeolis Tinos Suites. Να σας θυμίσουμε ότι η Αθανασία κατέκτησε την πρώτη θέση στην απόσταση των 20 χιλιομέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. 

Στο όμορφο νησί της Τήνου και στο αγαπημένο του ξενοδοχειακό συγκρότημα Aeolis Tinos Suites συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Γιάννης Λάτσιος.

Ο Eros Ramazzotti με τον Αντώνη Ρέμο και τον Γιώργο Λιάγκα στο Aeolis Tinos Suites.

Συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ξενοδοχείο Aeolis στη Τήνο.

Αρκετές είναι οι επαγγελματικές φωτογραφήσεις που γίνονται στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς Aeolis Tinos Suites για την προώθηση κοσμημάτων και ρούχων. Η όμορφη Τήνος έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για τους ταξιδευτές του Αιγαίου.

Καλωσορίσαμε τον Σάκη Ρουβά στην Τήνο και στο Aeolis Tinos Suites με την ευκαιρία των γυρισμάτων του video clip του «2 θεοί». Κάποιοι άνθρωποι, όπως κάποια νησιά, αγαπιούνται ιδιαίτερα, για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.